+31 475 58 46 18 info@pigflow.nl
Selecteer een pagina
Nutritie

Nutritie is het middel. Vertering is het doel.

Zonder stabiele darm, geen efficiënte vertering. En dat kan enkel met een goede darmgezondheid. Of we nu vleesvarkens efficiënt en hard willen laten groeien, speenbiggen goed willen laten starten of zeugen mooie tomen willen laten zogen, het doel is altijd de nutriënten in grondstoffen optimaal te benutten. Grondstoffen waarderen, kwaliteit monitoren en formuleren naar behoefte. Het is een continue proces en het gebeurt in de praktijk.

Boeren is voeren!

 

Stalnutritie, want daar gebeurt het. PIGFLOW helpt.

Varkens die aan het eten zijn

Early Life

Het is cruciaal om biggen al heel jong te leren eten en verteren om zo de overgang van 100% melk naar een vegetarisch rantsoen zo geleidelijk mogelijk te maken. Alleen als we de darm van jongs af aan gezond en stabiel houden halen we later de genetische potentie uit het vleesvarken. PIGFLOW heeft veel ervaring om biggen zonder Zincoxide en zonder antibiotica goed op te laten starten. Ja, het kan!

varkensvoer

eFeed

eFeed is de absolute game-changer in de varkenshouderij; het stelt de varkenshoeder in staat om samen met zijn onafhankelijke adviseur de touwtjes in eigen handen te nemen wat betreft grondstofkeuze, optimalisatie en maalproces. En de voerproducent kan met minimale kosten en zonder risico zijn productiecapaciteit optimaal benutten.

Het online platform werkt transparant en garandeert de kwaliteit van de uitgeleverde voeders. In Nederland gebruikt PIGFLOW het platform MijnVoer.nl al lang en in het buitenland werken beide partijen samen om de eFeed werkwijze van de grond te krijgen.

PIGFLOW BV
Koestraat 19

6104 AJ Koningsbosch

l

KVK 71801154
BTW NL858854661B01
USt-Id Nr: DE 33 11 07 587

Neem contact op